Zašto Möller's?

Pouzdan omega-3 dodatak prehrani kroz generacije

Od 1854. podržavamo i pojednostavljujemo dnevne zdravstvene rutine skandinavskih obitelji s omega-3 najčišće kvalitete.

Jedna žlica dnevno je sve što vam treba!

Norveška provjerena zdravstvena njega od 1854

Važan dio normalne prehrane Norvežana od 1854

Möllerovo ulje jetre bakalara koriste i odobravaju norveške obitelji generacijama. Danas je Möller’s još uvijek neizostavan dio normalne Norveške prehrane i broj 1 u Norveškoj za omega-3.

Dobiva se od 100% divljeg sjeveroistočnog arktičkog bakalara

Uhvaćen i proizveden u Norveškoj

Möller’s je 100% Norveški proizvod nabavljen i proizveden u Norveškoj koristeći samo najkvalitetnije sastojke. Jetra bakalara poznata je po obilju omega-3 masnih kiselina i vitaminima A i D.

Izvrsna kvaliteta i kontrola

Najviša kvaliteta i kontrola

Sva ulja koja koristimo temeljito se čiste i rafiniraju u nekoliko koraka i kontroliraju do osam puta tijekom procesa. Svi Möller’s proizvodi slijede stroge standarde svježine koje postavlja Codex standard za riblja ulja i GOED (Globalna organizacija za EPA i DHA Omega-3) (www.goedomega3.com).

Nagrađivani okus

Dobitnik nagrade Superior Taste Award 2023

Već nekoliko godina Möller’s ulja jetre bakalara dobivaju nagradu The Superior Taste Award od strane Međunarodnog instituta za okus u Bruxellesu, Belgija.

Ovjereni izvori

Ovjereni izvori

Möller’s ima certifikat Friend of the Sea. Friend of the Sea jedna je od najvažnijih međunarodnih, neprofitnih certifikacijskih organizacija koja radi na poboljšanju uvjeta u ribarstvu i doprinosi zdravoj populaciji vrste.

Sve ulovljeno se koristi

Sve ulovljeno se koristi

Jetra bakalara je nusproizvod koji pridonosi iskoristivosti cijele ribe. Sav ostatak od prerade koristi se za biogorivo i stočnu hranu. Stvaranjem nusproizvoda od nusproizvoda naš opskrbni lanac je uistinu kružni!

Möller's je stručnjak na području morskih ulja bogatih omega-3 masnim kiselinama

Naša duga povijest dala nam je jedinstveno znanje o najboljim sirovinama, gdje ih pronaći i kako se moraju prerađivati da bi se dobio odličan okus i čisti proizvodi.

Möller’s proizvodi izrađeni su od masne ribe, izrazito bogate omega-3 masnim kiselinama. Najvažnije omega-3 masne kiseline su EPA i DHA koje se nalaze u našem ulju jetre bakalara i proizvodima od ribljeg ulja.

Kvaliteta i kontrola kroz cijeli lanac vrijednosti

Bakalar koji se koristi u Möller’s proizvodima od ulja jetre bakalara lovi se malim tradicionalnim ribarskim plovilima u hladnim i čistim vodama Lofotena, Vesterålena i na sjevernoj obali Norveške.

Riba se prerađuje unutar 24 sata nakon ulova, kako bi se osigurala najveća kvaliteta i svježina. Ulje se kasnije transportira u našu tvornicu u Oslu na daljnje provjere kvalitete, zatim se toči u naše legendarne staklene boce i šalje našim potrošačima diljem svijeta.

Zašto biste svaki dan trebali uzimati Möller's ulje jetre bakalara!

Möller’s ulje jetre bakalara prirodni je izvor omega-3, a sadrži i vitamine A, D i E koji podržavaju vaš imunološki sustav, mozak, srce i vid.

Povijest Lofotena

Tradicija
Legendarni ribolov na Lofotenu i Vesterålenu bio je okosnica postojanja ove regije tisućama godina.

Svježa riba
Sjeveroistočni arktički bakalar (Skrei) migrira stotinama kilometara u Barentsovom moru, od polarnog leda do svog preferiranog staništa za mriješćenje – Lofotena i Vesterålena.

Čistoća
U Möllerovim proizvodima koriste se samo najkvalitetniji sastojci, zahvaljujući iznimno rigoroznom sustavu kontrole kvalitete.

Previous slide
Next slide